Min gode ven Sanne introducerede mig for disse brød. Hun spiser selv efter LCHF principperne og serverede disse brød som et glutenfrit, og gjort mælkefrit, alternativ. I de brød hun må spise er der ost i, men i de jeg deler med jer her, er der ingen mælkeprodukter eller gluten af nogen art. Ikke engang glutenfrie produkter.
De er nemme lige at smide i fryseren og så bruge til frokosten, burgeren eller evt som pizzabunde!
Ingredienser:
225 g Broccoli
225 g Blomkål
4 æg
2 spsk sesamfrø
2 spsk Husk (eller spsk fiberpro)
salt og peber
evt lidt rosmarin og oregano.
Fremgangsmetode:
Skyl blomkålen og broccolien og put dem i blenderen. Blend dem fine og tilsæt derefter æg og sesamfrø. Rør derefter fiberhusk i blandingen og rør til de bliver til en luftig masse. Til sidst tilsættes krydderier af eget ønske. Jeg smed ca 1 tsk rosmarin og 1 tsk oregano i blandingen!
Fordel massen på bagepapiret på bradepanden, så massen bliver helt fladt og så ligeligt fordelt på bradepanden som muligt. Varm dernæst brødet ved 200 grader på varmluft i 25 minutter.
Når brødet er færdigt skærer du dem forsigtigt ud i de størrelse stykker du ønsker. Lad dem køle af inden du evt fryser dem ned eller server dem varme til frokosten.
Jeg har selv brugt dem til frokosten eller burgeren - det er kun fantasien der sætter grænser!
God fornøjelse! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar