onsdag den 17. august 2016

Sanne's Grøntsagsbrød

Min gode ven Sanne introducerede mig for disse brød. Hun spiser selv efter LCHF principperne og serverede disse brød som et glutenfrit, og gjort mælkefrit, alternativ. I de brød hun må spise er der ost i, men i de jeg deler med jer her, er der ingen mælkeprodukter eller gluten af nogen art. Ikke engang glutenfrie produkter.

De er nemme lige at smide i fryseren og så bruge til frokosten, burgeren eller evt som pizzabunde!

Ingredienser: 
225 g Broccoli
225 g Blomkål
4 æg
2 spsk sesamfrø
2 spsk Husk (eller spsk fiberpro)
salt og peber
evt lidt rosmarin og oregano.

Fremgangsmetode: 
Skyl blomkålen og broccolien og put dem i blenderen. Blend dem fine og tilsæt derefter æg og sesamfrø. Rør derefter fiberhusk i blandingen og rør til de bliver til en luftig masse. Til sidst tilsættes krydderier af eget ønske. Jeg smed ca 1 tsk rosmarin og 1 tsk oregano i blandingen!

Fordel massen på bagepapiret på bradepanden, så massen bliver helt fladt og så ligeligt fordelt på bradepanden som muligt. Varm dernæst brødet ved 200 grader på varmluft i 25 minutter.

Når brødet er færdigt skærer du dem forsigtigt ud i de størrelse stykker du ønsker. Lad dem køle af inden du evt fryser dem ned eller server dem varme til frokosten.

Jeg har selv brugt dem til frokosten eller burgeren - det er kun fantasien der sætter grænser!

God fornøjelse! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar